icon Bestelling tot 16:00 u (weekdag), worden vandaag verstuurd.

CATEGORIEËN
More Categories Less Categories

Cart

Gratis Levering

bij elke bestelling.

Support

Via e-mail of telefoon

Geld terug garantie

Geld Terug

Geld terug garantie

Korting codes

Gebruik de korting codes

Hoofdkantoor Hasselt

Wij zijn een speciaal zaak gespecialisseert in Print Supplies.

Reeds meer dan 15 jaar verdelen wij print supplies van verschillende merken. Op onze producten worden op kwaliteit getest. Voor ons geld beste koop met de hoogste kwaliteit.

Kwaliteit label
Geld terug garantie

Gels terug garantie

Het aankopen van een alternatief merk moet u geld besparen en geen geld kosten. Om deze rede geven we geld terug garantie op onze producten omdat wij ervan overtuigd zijn dat de klant geen kwaliteit moet inbinden door gebruik te maken van onze producten.

Gratis levering.

Geen verdoken kosten daarom hanteren we gratis levering in België en Nederland.

Bespaar nog meer.

Ontvang regelmatig kortings code zodat je nog meer kan besparen (via inschrijving op onze nieuwsbrief). Ook aankoop van combi pakketten levert u nog een betere prijs op. Bezoek regelmatig onze website om de aanbieding te volgen.

Wat onze klanten vertellen?

snelle levering. Had er 2 besteld maar slechts 1 ontvangen. Gebeld. En de dag erna al het tweede ontvangen. Dus prima service

De inktcartridge zijn erg proffessioneel verpakt ! De belangrijkste reden van aankoop is dat de XL inktank doorzichtig is (transpirant) Je kan dus steeds het niveau kontroleren bij twijfel ! De inkt geeft goed resultaat ! Dit is een aanrader !Je kan een jaar voort met dit voordeelpakket !

Levering zoals gezegd, juiste artikels, juist wat ik verwacht had